x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

3530Houthalen-Helchteren

Wanneer

Vooraf inschrijven

Zit er reeds een broer of zus op school of werk je als ouder op de school? Dan kan je jouw kindje tijdens de voorrangsperiode rechtstreeks inschrijven op school tijdens de schooluren. Online aanmelden is dan niet nodig. Doe je dat niet, dan vervalt je voorrang!

De andere aanmeldingen en inschrijvingen gebeuren later op het schooljaar en in verschillende stappen.

Informatie m.b.t. de aanmeldingsprocedure vind je hier.

Wat meebrengen

Details

Vanaf het schooljaar 2017-2018 is de manier van inschrijven in kleuter- en lagere scholen in Houthalen-Helchteren veranderd! Belangrijk om te weten is wie zich alvorens het inschrijven online dient aan te melden en wie meteen kan inschrijven en hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat.

Wil je je kind inschrijven in een kleuterschool of lagere school? Of verandert je kind van school? Enkele belangrijke regels en nuttige tips lees je hier.

Voor meer specifieke info neem je best contact op met de school. De contactgegevens van alle scholen kan je terugvinden via de website van Houthalen-Helchteren.

Brochure

Contact

Dienst Onderwijsonderwijs@houthalen-helchteren.be011 49 20 00


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).