x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

Stedelijk administratief centrumMijnschoolstraat 883580Beringen

Wanneer

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

Gaat je kind op 2,5 jaar voor het eerst naar de kleuterschool? Dan moet je het kind in Beringen eerst aanmelden via een elektronisch aanmeldingssysteem op de website www.kleutersnaarschool.be. Het aanmelden gebeurt per geboortejaar en tijdens een vooraf bepaalde aanmeldingsperiode. Zo zullen alle kinderen met geboortejaar 2017 aangemeld worden in het voorjaar van 2019.

Als ouder ontvang je vooraf persoonlijk, per brief alle informatie over het aanmelden en een uitnodiging voor een infomoment. De meest recente informatie over de eerstvolgende aanmeldingsperiode kan je altijd raadplegen op de website of in de informatiefolder.

Kinderen van alle andere geboortejaren kunnen rechtstreeks inschrijven in de school. Voor informatie over de inschrijfperiodes neem je best contact op met de dienst onderwijs. Meer informatie over wat je moet meenemen, kan je terugvinden op onderwijs.vlaanderen.

Let op! Het kan zijn dat er in de school van jouw keuze geen plaatsje vrij is. In dat geval vraag je aan de school een document ‘mededeling van een niet-gerealiseerde inschrijving’. Daarna neem je contact op met de dienst onderwijs via onderwijs@beringen.be of telefonisch op het nummer 011 450 314. De dienst onderwijs zal je verder helpen bij de zoektocht naar een school.

Brochure

Contact

Dienst Onderwijsonderwijs@beringen.be011 450 314Mijnschoolstraat 883580Beringen


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).