x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

Kinderdagverblijf Het groepjeHeiveld 6c3980Tessenderlo

Wanneer

Kinderdagverblijf Het groepje is alle werkdagen van 7.00 uur tot 18.00 uur geopend. Tijdens de openingsuren kan u de medewerkers steeds telefonisch bereiken.

Voor 7.00 uur en na 18.00 uur kan u terecht op kdv.tgroepje@gmail.com. Wij behandelen dan zo snel mogelijk uw mail.

Vooraf inschrijven

Ja

Wat meebrengen

Details

Ook het team heeft recht om af en toe even op adem te komen en vakantie te nemen. We begrijpen echter dat een collectieve sluiting van drie weken tijdens de zomerperiode voor een heel aantal ouders een probleem vormt. Ofwel dienen de ouders hun verlof diezelfde periode in te plannen wat niet altijd makkelijk is, ofwel dienen ze een andere oplossing te zoeken om deze drie weken opvang voor hun kind te kunnen overbruggen. Daarom kiezen we voor geen collectieve sluiting van het kinderdagverblijf, maar plannen we de verlofperiode van het personeel gespreid over de zomerperiode. Zowel ouders als teamleden hebben daardoor een vrije keuze om zelf hun verlof in te plannen.

De kinderopvang zal jaarlijks slechts één week collectief gesloten zijn. Dit is de periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Daarnaast zullen er twee gespreide dagen per jaar voorzien zijn voor navorming van het team. Deze data zullen tijdig medegedeeld worden.

Brochure

Contact

Ann Janneskdv.tgroepje@gmail.com013 30 62 55Heiveld 6c3980Tessenderlo
Kinderdagverblijf Het groepje Hier vind je alle informatie.


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).