x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Gratis.

Waar

Op het consultatiebureau in je buurt of bij je thuis.

Wanneer

Op afspraak.

Vooraf inschrijven

Je maakt een afspraak via de Kind en Gezin Lijn op het nummer 078 150 100 (van 8u00 tot 20u00).

Je kan ons ook per mail contacteren op info@kindengezin.be.

Wat meebrengen

Kindboekje.

Details

Een kind opvoeden is boeiend, maar soms ook vermoeiend. Het is een hele weg die ouders en andere begeleiders afleggen waarbij ze het kind stimuleren, sturen en steunen.

Het is normaal dat ouders vaak vragen hebben over opvoeding. Op de website van Kind en Gezin kan je alvast heel wat nuttige tips vinden rond veel voorkomende opvoedingsvragen.

Soms wil je echter ook wel eens raad van iemand, dat kan een familielid of vriend zijn maar misschien is dat niet voldoende. Bij je verpleegkundige kan je steeds terecht om je opvoedingsvragen te bespreken. De verpleegkundige kan een aanspreekpunt zijn, iemand die even meekijkt en het misschien op een andere manier kan zien.

Je kan ook altijd terecht op het spreekuur opvoedingsondersteuning. Je kan je vragen bespreken met een verpleegkundige van Kind en Gezin die geschoold is in pedagogisch advies. Dit kan in één gesprek, of in meerdere gesprekken. De verpleegkundige gaat samen met jou op zoek naar een aanpak die het best bij jou past. Zo'n spreekuur kan een hele hulp zijn.

In onze brochure vind je heel wat informatie hierover.

Contact

Kind en Gezin West-Limburg.Lokaal.Team.box@kindengezin.be 078 150 100
Opvoedingsondersteuning Kind en Gezin


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).