x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Gratis.

Waar

Bij jou thuis.

Wanneer

Op afspraak.

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

Een huisbezoek is het moment voor een rustig gesprek. Er is de nodige ruimte voor advies of informatie en het is een ideaal moment om vragen of ervaringen te bespreken.

Kort voor of na de geboorte neemt een verpleegkundige van Kind en Gezin contact op met ouders. De verpleegkundige gaat bij hen langs om kennis te maken en bespreekt met hen wat ze kunnen verwachten en luistert naar welke ondersteuning zij willen van Kind en Gezin. Samen met de ouders maakt hij/zij afspraken over een dienstverlening op maat.

Soms zijn niet al je vragen beantwoord tijdens het consult of is er behoefte aan andere ondersteuning. We maken graag tijd vrij voor advies bij opvoedingsvragen, extra opvolging van de ontwikkeling, uitleg over andere diensten die kunnen verder helpen, informatie over de kleuterschool in de buurt, …

Wij willen ons hierin aanpassen naar wat jullie verwachten van onze dienstverlening. De medische preventie ligt voor elk kind vast, maar de rest van de dienstverlening organiseren we meer op maat. Sommige ouders hebben liever een extra huisbezoek of een inloopmoment, andere ouders willen contact via sociale media.

Brochure

Contact

Kind en Gezin-Lijn West-Limburg@kindengezin.be078 150 100
Huisbezoek Kind en Gezin


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).