x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Het tarief voor de groepsopvang bij Bambi als gesubsidieerde opvangvoorziening wordt bepaald aan de hand van een attest inkomenstarief. Dit attest kan door de ouders via Kind en Gezin aangevraagd worden.

Waar

Kinderdagverblijf BambiKlitsbergwijk 133583Beringen

Wanneer

Groepsopvang Bambi is van maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd wettelijke feestdagen en sluitingsdagen, geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur. Bambi is als vergunde en gesubsidieerde opvangvoorziening minstens 220 dagen per jaar geopend.

Vooraf inschrijven

Ouders die opvang voor hun kind zoeken kunnen zich richten tot het lokaal loket kinderopvang of wenden zich rechtstreeks tot de opvangvoorziening.

Wat meebrengen

Bij een eerste intake gesprek hoeven ouders niets mee te brengen.

Details

Kinderdagverblijf Bambi is een groepsopvang voor baby’s en peuters. Bambi is door Kind en Gezin vergund voor groepsopvang tot 56 kinderen. Elke werkdag opnieuw staat een gemotiveerd en professioneel team in voor het bieden van een kwaliteitsvolle opvang met een persoonlijke benadering van elk kind. Alle kinderen van nul tot drie jaar zijn welkom in de moderne en professioneel uitgeruste kinderopvanglocatie.

Bambi telt vier leefgroepen: twee leefgroepen voor baby's en kruipers tot ongeveer 18 maanden en twee voor peuters vanaf ongeveer 18 maanden tot de kinderen naar de kleuterschool gaan.

Meer info vind je op de website van Stad Beringen.

Brochure

Contact

Kinderdagverblijf Bambibambi@beringen.be011 44 96 00Klitsbergwijk 133583Beringen
Stad Beringen


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).