x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Het boekje kost 1 euro of je kan het gratis downloaden op http://www.vad.be/materialen/detail/als-je-ouder-drugs-gebruikt

Waar

CAD LimburgSalvatorstraat 253500Hasselt

Wanneer

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

Een reeks info- en doeboekjes voor kinderen van ouders met een alcohol- of drugprobleem.

Bestaat uit drie boekjes:

- als je ouder drinkt -14

- als je ouder drinkt 14 tot 18 jaar

- als je ouder drugs gebruikt 14 tot 18 jaar

Dit infoboekje voor jongeren van ouders met een alcohol of drugprobleem bevat concrete tips, doe-opdrachten en antwoorden op vaak gestelde vragen. Het boekje ondersteunt en informeert de jongeren. Ze krijgen op een duidelijke en frisse manier antwoord op vragen als: Waarom gebruikt mijn vader of moeder alcohol/drugs?', 'Hoe ga ik om met mijn gevoelens?' en 'Hoe spreek ik erover?'. Jongeren kunnen dit info- en doeboekje zelf gebruiken, maar het kan ook een handig instrument zijn voor eerstelijnswerkers en hulpverleners bij individuele begeleidingen.

Contact

CAD Limburginfo@cadlimburg.be011/27.42.98Salvatorstraat 253500Hasselt
Vereniging voor alcohol en andere drugproblemen VAD is het Vlaams expertisecentrum Alcohol en andere Drugs. Dit omvat ook psychoactieve medicatie, gokken en gamen. VAD is ook de koepel van de Vlaamse organisaties die werken rond alcohol en andere drugs.


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).