x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

FaraGeldenaaksebaan 2773001Leuven

Wanneer

Je kan bij Fara terecht elke werkdag van 9 tot 16 uur:
op afspraak in onze burelen
telefonisch via de Farafoon: 016 38 69 50
via de Faramail: vragen@fara.be
Farachat: maandag, woensdag en vrijdagnamiddag van 13-16u

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

Fara vzw begeleidt vrouwen, koppels en hun omgeving bij zwangerschapskeuzes. Ben je ongepland zwanger? Weet je niet wat doen na een prenatale diagnose? Maakte je ooit een keuze en heb je het er moeilijk mee? Dan is Fara er voor je. We bieden een luisterend oor en professionele begeleiding.

Kinderwens : Fara ondersteunt jongeren en mensen met een mentale beperking met een kinderwens. Ook hun omgeving en begeleiders kunnen bij Fara terecht.

Ongeplande zwangerschap : Als je ongepland zwanger bent, kunnen er tal van gevoelens en gedachten door je heen gaan. Deze kunnen je overspoelen en tegenstrijdig zijn. Fara is er voor je!

Tienerzwangerschap : Word je op jonge leeftijd geconfronteerd met een zwangerschap? Meestal is dat een shock, voor jezelf maar ook voor je omgeving. Fara is er voor jou!

Prenatale testen zijn niet meer weg te denken tijdens de zwangerschap. Toch kunnen ze wat vragen met zich meebrengen. Fara helpt je doorheen de drie grootste keuzes: (1) Wel of niet screenen? (2) Wel of niet kiezen voor een diagnostische test? (3) Wat als er iets mis is?

Zwangerschapsverlies : Vind antwoord op al je vragen over zwangerschapsafbreking na prenatale diagnose of abortus.

Neem telefonisch contact op met Fara - mail - chat - of maak een afspraak op hun kantoor.

Brochure

Contact

Faravragen@fara.be 016 38 69 50
Fara


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).