x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Inschrijvingsgeld is afhankelijk van de leeftijd en terug te vinden op de website.Verminderd inschrijvingsgeld mogelijk op basis van attest.

Waar

Wanneer

Vooraf inschrijven

Online inschrijven via www.mijnacademie.be

Voor inschrijvingsdata en locaties zie www.academieberingen.be

Wat meebrengen

Details

Academie Beringen biedt onderwijs in de podiumkunsten (muziek – woord – dans) aan ‘op maat’ van iedereen.

Naast het ‘gewone’ kunstonderwijs biedt onze school een ‘Talententraject’ voor getalenteerde toekomstige professionele podiumkunstenaars, een ‘Ortho agogische Muzische Vorming’ voor leerlingen met een beperking, verschillende projecten voor jonge mensen die de gewone weg naar het kunstonderwijs niet snel vinden met als speerpunt ‘Kunstverkenner’ en muzische projecten in lagere scholen met een hoge concentratie kinderen van andere origine,... Kortom, onze school staat met open deuren midden in de kleurrijke gemeenschap van Beringen en de omliggende gemeentes in de Mijnstreek: Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg en Lummen.

Meer info over inschrijvingen, het volledige aanbod, de leslocaties, lessenroosters en het activiteitenaanbod vind je via de website www.academieberingen.be

Brochure

Contact

Academie Beringensecretariaat@academieberingen.be011 42 42 77Harpstraat 143582Beringen


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).