x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Kostprijs: 1ste afspraak : gratis, mits verwijsbrief van arts of een andere hulpverlener. Volgende afspraken : 11 euro of verminderd tarief van 4 euro voor mensen met statuut verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit.

Waar

Wanneer

Enkel consultatie op afspraak.
Wij zijn elke werkdag, van maandag tot donderdag, telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Op vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten de kantooruren kan je steeds een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat, een medewerker van het secretariaat neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Er is een beperkte mogelijkheid tot avondconsultaties, voor meer informatie neem contact op met een het secretariaat. ( 011 42 49 31 )

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Administratiegegevens die vooraf naar jou opgestuurd worden, met de vraag ze al in te vullen.
Verwijsbrief of vroegere verslaggeving als je die hebt .
Klevertjes van de mutualiteit

Details

Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) doet aan multidisciplinaire dienstverlening. Dit houdt in dat we zowel maatschappelijke, psychologische als psychiatrische zorg verlenen.

Het CGG heeft een ambulant zorgaanbod, wat betekent dat personen bij ons enkel op afspraak op consultatie kunnen komen en niet worden opgenomen. .

Als tweedelijnsdienst werken wij op verwijzing van huisarts, eerstelijnspsycholoog, een sociale dienst, (psychiatrisch) ziekenhuis, het CLB of een andere hulpverlener.

Na aanmelding op ons secretariaat zal een hulpverlener u en/of uw verwijzer telefonisch contacteren voor een vraagverheldering. Hier bekijken we of het behandelaanbod van het CGG een antwoord kan zijn op uw hulpvraag. Dan wordt er een intake gepland, of een advies gegeven voor passende verwijzing.

Indien er een intake is op onze dienst, volgt achteraf een teambespreking waar een behandelplan wordt opgesteld dat de hulpverlener met u bespreekt alvorens de begeleiding/behandeling te starten.

Het therapeutisch aanbod van het CGG is gevarieerd. Naargelang uw hulpvraag en verwachtingen zal er gekozen kunnen worden voor individuele therapie, gezinstherapie, groepstherapie, sociaal psychiatrische begeleiding en/of medicamenteuze ondersteuning. De duur en intensiteit van de behandeling zijn afhankelijk van uw hulpvraag. We streven steeds naar een optimale zorg op maat.

Wij vinden samenwerking en afstemming met ander betrokken hulpverleners belangrijk. Mits uw toestemming krijgen de huisarts en/of verwijzer dan ook een kennisgeving van het intake gesprek in ons centrum. De huisarts of betrokken hulpverlener krijgt informatie over de evolutie van uw behandeling/begeleiding en wordt ook op de hoogte gesteld bij afronding of beëindiging van de behandeling/begeleiding. Indien u dit niet wenst, dient u dit duidelijk door te geven aan uw hulpverlener van het CGG.

Brochure

Contact

CGGG/LITP West-Limburgk.korpershoek@groeplitp.be011 42 49 31 Harmoniestraat 93580Beringen
www.litp.be Informatie over de dienstverleningen van het CGG


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).