x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

We vragen 35 euro inschrijvingsgeld per kind. Je hoeft voor de rest niets te betalen: in deze prijs zijn het verblijf, de maaltijden en de uitstapjes inbegrepen.

Waar

Wanneer

Kampdata voor 2018
Periode Plaats
Kamp 1: 5 juli - 10 juli Blankenberge
Kamp 2: 13 juli - 18 juli Blankenberge
Kamp 3: 21 juli - 26 juli Blankenberge
Kamp 4: 29 juli - 3 augustus Blankenberge
Kamp 5: * 6 augustus - 11 augustus Blankenberge
(*) de data met een * zijn voor jongeren van 12 tot 14 jaar (geboortejaar 2006 tot 2004). Alle andere kampen zijn voor kinderen tussen 7 en 12 jaar (geboortejaar 2011 tot 2006)

Vooraf inschrijven

Je aanmelden voor een Vakantiekamp
doe je via de website van Rode Kruis- Vlaanderen:
Vul de vragenlijst zorgvuldig in. Deze informatie vormt de basis voor een supertof kamp voor jouw kind. Vermeld dus zeker ook aandachtspunten en/of leefgewoontes.
Je aanmelden kan je zelfstandig of met de hulp van anderen doen. Je kan je ook via de lokale Rode Kruisafdeling of via een externe organisatie (OCMW, thuisbegeleidingsdienst, school …) aanmelden. Om de Rode Kruisafdeling in jouw buurt te vinden, kan je terecht via www.rodekruis.be > wie zijn we > afdeling.

Wat meebrengen

Details

De Vakantiekampen zijn er voor kinderen die volledig of deels thuis verblijven en die niet op vakantie kunnen omwille van financiële redenen. Kinderen tussen 7 en 12 jaar oud kunnen kiezen uit vier verschillende kampen in Blankenberge. Voor jongeren tussen 12 en 14 jaar oud gaat er op dezelfde locatie ook één kamp door.
De hoofdmonitoren leiden het kamp. Daarnaast wordt elke groep begeleid door enkele monitoren en helpen logistiekers bij de omkadering. Per kamp zijn er dus begeleiders die samen met logistiekers en hoofdmoni’s het kamp in goede banen leiden.

Brochure

Contact

Fons Poelvoorzitter@tessenderlo.rodekruis.be0477 35 45 04markt3980Tessenderlo
Rode Kruis Tessenderlo Hier vind je alle informatie over Rode Kruis Tessenderlo.


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).