x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

Regio Limburg

Wanneer

Je kan ons ook telefonisch contacteren: 0468 13 77 68

van maandag tot donderdag: 9.00 – 17.00 uur, vrijdag: 9.00 – 13.00 uur.

(En niet tussen 17 en 28 juli, en tussen 25 en 29 december)

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

Auxilia is een organisatie van vrijwilligers die mensen met beperkte kansen helpt bij hun studies. Dat kan zijn door een of twee keer per week te helpen met het huiswerk. Het kan ook door vakspecifieke bijles te geven. Doorheen de jaren evolueerden we naar een organisatie die actief is op haast alle vlakken waar we het bestaande onderwijs kunnen aanvullen, maar altijd in functie van mensen met beperkte kansen.

We staan klaar voor kinderen, jongeren en volwassenen die extra leerhulp zoeken en die te maken hebben met kansarmoede. We willen de onderwijskansen van onze leerlingen verhogen door extra ondersteuning, individuele begeleiding en persoonlijke aandacht te geven.

In Limburg werken we momenteel met meer dan dan 250 vrijwilligers (in heel Vlaanderen zijn het er bijna 1 000). We begeleiden in Limburg ongeveer 450 leerlingen en dit aantal neemt steeds toe.

Brochure

Contact

Auxilia-Limburgjosee.machiels@telenet.be011 72 52 69 of 0468 13 77 68
Auxilia


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).