x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Waar

Het BerenhuisKoerselsebaan 303550Heusden-Zolder

Wanneer

Vooraf inschrijven

Berenhuis en Berentuin : Enkel groepsbezoeken, heel het jaar - op afspraak
Reservatie: +32 497 08 57 24

Berenwandeling : Gratis en altijd toegankelijk voor iedereen

Wat meebrengen

Details

Wat is Het Berenhuis?
Als vrolijk Centrum voor Taalactivering en Kunsteducatie geloven we in het belang van een goede kennis van het Nederlands met respect voor de thuistaal. Kunst leent zich uitstekend om een open dialoog aan te gaan, het gebruikelijke denkkader te verlaten en zo de rijkdom van talen te ontdekken. Het Berenhuis organiseert activiteiten in en rond de locatie in Heusden-Zolder (België), maar komt ook graag naar je toe voor een op maat gemaakt aanbod.

Bezoek Het Berenhuis

"Toe dan," zegt teddy, "vertel me nog één keer hoe je me gevonden hebt." In navolging van het succesvolle drietalige kinderkunstboek 'ik zag twee beren', werd het Berenhuis opgericht. Het Berenhuis is een 3D belevingsruimte voor kijk, lees- en vertelplezier, vol verhalen en kleurrijke schilderijen. Jong en oud leren op een speelse manier te genieten van kunst en cultuur. Een ontdekkingstocht naar boeiende verhalen, leren luisteren naar elkaar, zelfs in een taal die je (nog) niet kent. Een interactief huis rond: kunsteducatie, taalactivering en leesplezier. Duur: 1.5 tot 2 u.

Bezoek De Berentuin


Naast Het Berenhuis, ligt De Berentuin. In De Berentuin worden mensen van 5 tot 105 jaar op een interactieve en ludieke manier warm gemaakt voor de wondere wereld van wetenschap en techniek, vertaald in berentaal met aandacht voor taalplezier en kunst. Duur: 1.5 tot 2 u.

De Berenwandeling - Op zoek naar de Zevenslaper

Ga op zoek naar Zevenslaper met Beer en Teddy. Zij zijn je gidsen. Volg hun sporen om niet te verdwalen. De twee olijke beren nemen je op sleeptouw langs prikkelende beelden, verhalen en opdrachten. Onderweg zijn 13 vertelpunten voorzien van een infobordje. De Berenwandeling (2,5 km) vertrekt en eindigt aan het Berenhuis. Rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.

Brochure

Contact

Gerlinde Gilissengerlinde.gilissen@pandora.be+32 497 08 57 24
Het Berenhuis


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).