x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

gratis

Waar

Wanneer

bellen naar 078/15.00.10 kan van maandag tot vrijdag tussen 10 en 13u of 14 en 17u, op donderdag ook van 19 tot 21u en niet op woensdag.

Via de website van de opvoedingslijn kan je 24/24 je vraag stellen.

Vooraf inschrijven

Wat meebrengen

Details

De Opvoedingslijn helpt ouders met hun vragen over opvoeding. Ouders die merken dat het met de opvoeding van hun kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, hebben vaak nood aan een klankbord. Iemand die hen begrijpt, maar die ook een antwoord kan bieden op vele vragen.

De opvoedingslijn is er voor vaders, moeders, grootouders, stiefouders, gescheiden ouders, opvoeders... Dus voor iedereen die behoefte hebben aan een gesprekspartner die luistert, ondersteunt, informeert of adviseert.

De Opvoedingslijn beantwoordt ook vragen van ouders die verontrust zijn over de mogelijke radicalisering van hun kinderen.

Je naam en adres hoef je niet te noemen. Je bepaalt zelf wanneer en waarover je wilt praten en je kan het contact verbreken of weer opnemen. Jouw verhaal, jouw vragen en jouw gesprek zijn vertrouwelijk.

Uitgangspunten bij de opvoedingslijn:
•jouw vraag is het vertrekpunt
•antwoorden zijn voorlopig en slaan alleen op de huidige situatie
•meerdere oplossingen zijn mogelijk voor één probleem
•opvoeden is een proces van onderlinge beïnvloeding in de relatie tussen de ouders, het kind en de omgeving

Brochure

Contact

De opvoedingslijnopvoedingslijn@groeimee.be078 15 00 10
de opvoedingslijn


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).