x

Pour avoir cette information en français, regardez sur www.fourons.be, bien-être.

Prijs

Gratis

Waar

OC de BuitingTessenderlosesteenweg 183580Beringen

Wanneer

Herfstvakantie, Paasvakantie en Zomervakantie

Vooraf inschrijven

Vooraf Inschrijven op het administratief centrum, Mijnschoolstraat Beringen. De startdatum voor de inschrijving vind je terug via www.beringen.be/diversiteiteneducatie.

Wat meebrengen

Deelnemers brengen zelf een lunchpakket en fruit/koek voor tijdens de pauze mee.

Details

Tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie organiseert stad Beringen een rekentaalbad. Kinderen uit de kleuter- en lagere school leren er aan de hand van spelletjes taal en rekentaal.

De kinderen worden op basis van leeftijd verdeeld in 6 groepen van maximum 20 kinderen. Per groep zijn er 2 tot 3 begeleiders. Elke groep werkt rond een thema: bijvoorbeeld piraten, olympische spelen, ... De kinderen doen leuke spelletjes om de taal en rekentaal die op school gebruikt wordt, op te frissen.

Het rekentaalbad duurt tweeënhalve dag en aan het eind is er een toonmoment voor de ouders. De eerste twee dagen starten om 9:45 uur en eindigen om 16 uur. De derde dag eindigt al om 12 uur maar aansluitend is er het toonmoment voor de ouders. Aan het eind van het rekentaalbad krijgen de kinderen nog een leuke verrassing.

Kinderen die in Beringen wonen of er naar school gaan, kunnen deelnemen aan het rekentaalbad.

Brochure

Contact

Stad Beringeneducatie@beringen.be011430276Mijnschoolstraat 883580Beringen


CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).